Om Profcon AB

intel_chip

Profcon AB är ett företag med rötter från Erik Ferner AB sedan 1974.

Vi arbetar med produkter för skilda verksamhetsområden som medicin, lätt & tung industri, energiteknik, elektronik, stål, fartyg, informationsteknik m.m. Profcon AB levererar allt från enstaka kort till kundspecifika industridatorer, specialdesignade terminaler och tangentbord, både till mindre och större företag samt till högskolor och universitet.

Vi gör även kompletta installationer av egenutvecklad hårdvara och skräddarsyr Windows Embedded-lösningar där vi implementerar kundens egna program. Genom många decenniers kontakter över hela världen har vi möjlighet att välja produkter och lösningar som gagnar våra kunder både tekniskt och ekonomiskt.

I vårt sortiment hittar ni nu även f d  Omicron Systems Scandinavia ABs (Omisys AB) produkter/varumärken då företaget från och med 1/6-2014 helt upphörde att vara ett separat dotterbolag och till 100% blev en del av Profcon AB.

Profcon AB är ett dotterbolag till Olsson & Jansson i Nås AB och företaget är ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015-certifierat.