Nyheter

Profcon AB önskar God Jul & Gott Nytt År!

december 15th, 2017|0 Comments

Vi vill tacka alla våra kunder och partners för ett bra 2017 och önska en God Jul & Gott Nytt År! Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2018. Våra öppettider under jul- och nyårsveckan är följande: Måndagen 25/12 Juldagen - Stängt Tisdagen 26/12 Annandag Jul - Stängt Måndagen 1/1 Nyårsdagen - Stängt Övriga dagar i vecka 52 och 01 har vi öppet men med begränsad bemanning.  

Profcon AB önskar en trevlig Alla Helgons helg!

november 3rd, 2017|0 Comments

Profcon AB önskar alla våra kunder och partners en trevlig Alla Helgons helg!

Pressrelease: Profcon köper On Control

september 26th, 2017|0 Comments

Pressrelease: Profcon AB med kontor i Göteborg, Stockholm och Vansbro har förvärvat On Control AB i Dalsjöfors. On Controls huvudsakliga verksamhet består av utveckling och produktion av styr- och övervakningsenheter för brand/brandgasspjäll. Företaget har erfarenhet av brandsäkerhet i ventilationssystem sedan slutet av 80-talet. ”On Controls produkter kompletterar våra SIOX-produkter inom brandspjällsstyrning väldigt bra och täcker i viss mån en del av branschen som vi inte varit inblandade i” säger Micael Andersson, VD för Profcon AB. On Control AB blir ett helägt dotterbolag till Profcon AB som i sin tur ingår i OJ-Gruppen med säte i Vansbro, Dalarna. För mer information [...]

Sommaren 2017.

juni 22nd, 2017|0 Comments

Bäste Kund/Partner, nu närmar vi oss semesterperioden och vi vill därför informera er om att vi kommer ha lägre bemanning än normalt under veckorna 28-31. Vi kommer att kunna hanterar inkommande order och utleveranser men själva produktionen är starkt begränsad denna period, vilket innebär längre leveranstider än normalt för vissa produkter. Vi hoppas ni får en riktigt härlig sommar och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Perle IOLAN SDS L, ny 4G LTE-modell.

mars 23rd, 2017|0 Comments

IOLAN SDS L Device Server är en perfekt produkt för att trådlöst via 4G LTE koppla ihop periferiutrustning med seriella COM-portar som t ex PLC:er, sensorer, mätare, modem, skrivare m fl till centrala UDP eller TCP socket-baserade applikationer. Produkten finns med antingen 1,2 eller 4 portar. Läs mer om produkten här på leverantörens hemsida.  

Julhälsning och Öppettider!

december 19th, 2016|0 Comments

Nu när årsskiftet närmar sig vill vi på Profcon AB passa på att önska alla våra kunder och partners God Jul & Gott Nytt År samt ett fortsatt gott samarbete! Vi har nyligen avslutat sammanslagningen av Profcon Electronics AB med vårt dotterbolag Telefrang AB under det nya gemensamma namnet Profcon AB, och vi har också flyttat vårt huvudkontor i Dalarna till nya, fina lokaler i Vansbro. Allt detta ger oss en starkare position på marknaden och vi ser därför fram emot ett spännande 2017 med tillförsikt! Öppet-tider i Jul & Nyår: Fredagen 23/12. 08:00-13:00 Måndag 26/12 Stängt Fredagen 6/1 08:00-13:00 [...]

Små ruggade kontrollpaneler.

november 9th, 2016|0 Comments

Vi kan erbjuda en serie små ruggade kontrollpaneler i en mängd olika konfigurationer. Dessa kan fås med inbyggd styrkula eller touchpad, fristående eller i open frame-format, med eller utan funktionstangenter och i olika material och färger. Läs mer om dessa produkter här.

OpenServer 10 från Xinuos.

oktober 27th, 2016|0 Comments

Xinuos OpenServer™ 10 Det nya FreeBSD-baserade operativsystemet OpenServer 10 från Xinuos (f d SCO) har nu släppts. Läs mer om de nya funktionerna här.