Lediga Platser:

Profcon AB:

Platsannons (16-09-30):

Vi söker en säljare för aktiv försäljning av industridatorer, paneldatorer/skärmar och styr- och reglermoduler m.m. till svensk tillverkningsindustri och till fastighetsautomation.

Produkterna utvecklas och produceras i huvudsak i Sverige sedan 30 -40 år och är väl kända inom sina respektive användningsområden.

Vi tror att Du är mellan 25-30 år och har ett genuint intresse för elektronik och för att besöka företag och träffa människor för att informera om våra produkter och kunna lyssna på kunden för att analysera behovet.

Placeringsort är Stockholm (gärna söder om staden, vi har ett försäljningskontor i Farsta) och det innebär resor till företag i stor-Stockholm men även till företag runt Mälaren.

Vi förutsätter att Du har utbildning inom elektronik/elteknik och en del erfarenhet inom detta. Om du även har erfarenhet av försäljning till företag är detta en fördel.

Produktsortimentet är stort men Du har naturligtvis en bra support/backup från våra ytterst kompetenta tekniker.

Körkort för bil är ett krav och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Om du tror att detta kan vara intressant så kontakta Lars Lidmarck per telefon 08/604 28 60 eller via email lars@profcon.se


 

I övrig söker vi i nuläget ingen personal men är ändå alltid intresserade av att komma i kontakt med erfarna säljare (hela Sverige) som har hög teknisk kompetens inom IT och mekanik, eller med potentiell teknisk produktions/support-personal till vår produktionsfabrik i Nås, Dalarna, kompetensprofil enligt nedan:

  • Bör ha en grundläggande utbildning i elektronik (alt elteknik).
  • Ska kunna (eller åtminstone kunna lära sig) löda.
  • Ska vara tekniskt lagd och intresserad.
  • Ska vara serviceinriktad.
  • Ska ha datorvana.
  • Vara noggrann.
  • Vara självgående (efter internutbildning).
  • Vara social och kunna hantera kundkontakter.
  • Kunna svenska och engelska i tal och skrift.
  • Bra om personen har körkort (dock inget krav).

Så låter något av detta intressant får du gärna höra av dig till oss eller skicka in ditt CV för en framtida kontakt.Övriga bolag i OJ-Gruppen:

SIOX Solutions/Telefrang AB: Till vårt Göteborgskontor söker vi eventuellt en innesäljare. Kontakta Micael Andersson för mer information.

Swede Electronics AB: Vi söker i nuläget ingen personal.

Svetslego AB: Vi söker i nuläget ingen personal.

Profilvågen: Vi söker i nuläget ingen personal.

Om ni tycker det skulle vara intressant att jobba på något av våra företag i OJ-Gruppen så är ni alltid välkomna att skicka över ett CV till oss för en framtida kontakt. Epost-adresserna hittar ni på respektive bolags hemsida.